Tekla 3D Modelling

Werken met gedetailleerde, Tekla Structures modellen minimaliseert dure verrassingen en rework, en maakt het mogelijk meer rendabele projecten te realiseren met een totale procesoptimalisatie.
11-17G Voetgangersbrug Gowan Burn

Voetgangersbrug Gowan Burn

Construeren, tekenen en detailleren van staalconstructies, o.a. onderdeeltekeningen en samenstellingen. 3D overzichten van geheel project, aanzichttekeningen en ankerplannen. Dak- en wandbeplatingstekeningen. 

 

Stuklijst van geheel project met o.a. onderdelen met oppervlaktes en gewichten. Het leveren van DSTV files voor pons-/knipmachines, zaag-/boorstraten en snijmachines. Gehele projecten kunnen digitaal en/of op papier aangeleverd worden.

Tevens is er de mogelijkheid om ons het gehele of gedeeltelijke project te laten verzorgen. Dit houdt o.a. in, de werkvoorbereiding en/of uitbesteding van onderdelen. Hierdoor kan u zich geheel op uw kerntaak richten.

Sectoren waarin we opereren:
Industrie, utiliteitsbouw, renovatie, o.a. overheidsgebouwen, ziekenhuizen, bedrijfsgebouwen, loodsen en schuren. Tevens hebben we jarenlange ontwikkelingservaring in de carrosseriebouw, met name in de sector luxe touringcars. Een brochure over deze branche wordt u op aanvraag toegezonden.

5021N Ledscherm Abe lenstra stadionl

Ledscherm Abe lenstra stadion